HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

A "fasiszta" zenekar avagy a Hungarica

2008.04.15. 20:20 polkorrekt

Ugyan már némiképp lecsengtek a Broadway jegyirodával kapcsolatos ügyek utózöngéi, mégis érdemes megvizsgálni az egész eseménysort kiváltó előzményekben szereplő Hungarica zenekart. Az ő koncertjükre akart jegyet venni az a lány akit hangos fasisztázás közepette kidobtak az iroda munkatársai mondván ez egy ”fasiszta” zenekar. A fősodratú médiumok többségében nem nevezik nevén az együttest, csupán annyit írnak, hogy egy nemzeti rock zenekar. Ebben közrejátszik a ballibek azon célja is, hogy az emberek ne tudjanak utánanézni az interneten a Hungarica dalainak, maguktól eldöntve azt, hogy egy ”fasiszta” zenekarról van e szó. Nyilvánvalóan a Hungarica zenéjének semmi köze nincs a fasizmushoz. Ez egy nemzeti rock-ot játszó formáció a Moby Dick és a Romantikus Erőszak tagjaiból összerázódva. Zeneileg inkább a Moby Dick-re míg szövegileg a Romantikus Erőszakra stílusára hasonlít. Az alábbiakban belinkelném néhány számukat így mindenki számára tisztává válhat az a tény, hogy ez nem egy fasiszta zenekar. Persze vannak olyanok akik mindent fasiszta és ehhez hasonló jelzőkkel illetnek ami nemzeti érzelmű.

Szólj hozzá!

Címkék: nemzeti rock hungarica jegyiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr69427158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása