HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

Veres maffiamódszerei a HírTV lejáratására

2008.08.02. 13:33 polkorrekt

Az utóbbi időszakban megszaporodtak a bombák kishazánkban, de ezek szerencsére nem robbantak ellentétben a HírTV Célpont című műsorának tegnapi adásával. Az említett produkcióban Veres János állandó ”szereplő” olyannyira, hogy lassacskán már megérdemelne valamiféle gázsit némi színesfém formájában. Néha komolyan sajnálom szegény Verest, hogy micsoda stresszes időszakok lehetnek számára a péntek esték, hiszen sosem tudhatja, hogy éppen nem e kerül a felszínre valamely mocskos ügye a meglévő sok közül.

Aki a legkisebb mértékben is ismeri a HírTV és pénzügyminiszterünk kapcsolatát annak nem meglepő az, hogy Veres le akarta járatni az orra alá folyamatosan borsot törő csatorna munkatársait. Elvégre a pénzügyminiszter úr a támadhatatlan kiskirály szerepéhez van szokva szűkebb pátriájában, Nyírbátorban és környékén. A megfélemlítés, lejáratás, zsarolás és a hasonló törvénybe ütköző módszerek alkalmazásától sosem riadt vissza. A mostani akciója azonban finoman szólva is a visszájára sülhet el bár a mai közállapotokat figyelembe véve valószínűleg meg fogja úszni a felelősségre vonást.

A történet valahogy úgy nézhetett ki, hogy a pénzügyminiszter úr megelégelte a HírTV és munkatársainak az ő piszkos ügyeit a nyilvánosság elé táró tevékenységét, így elhatározta, hogy lejáratja, hiteltelenné teszi az említett csatorna munkatársait. Mivel hősünk -mint már említettem- nem riad vissza az amerikai gengszterfilmekbe illő maffiamódszerektől, felbérelt egy a börtönből most szabadult személyt, hogy rejtsen el drogot a riporterek autójában, amit majd egy közúti ellenőrzés során a rendőrök, mint egy véletlenül megtalálnak. Érdekes csavar a történetben, hogy a rendőrökkel való egyeztetést Helmeczy László ügyvéd (ő képviseli Szögi Lajos családját az olaszliszkai perben) vállalta magára, aki jelenleg a Magyar Labdarúgó Szövetség alelnöke, nem mellesleg korábban a Fidesz színeiben megyei közgyűlési elnök, majd az MDF színeiben politizált. Bizonyára a közvetítéséért cserébe, hatalomvágya kielégítésére valamely fontos pozíciót kapott volna.

A színesfémekhez feltűnően vonzódó Veres és köre tervébe azonban hiba csúszott, hiszen a drog becsempészésére felfogadott férfi, megijedt és kitálalt a HírTV-nek, átadva a beszélgetések hanganyagát is. A beszélgetésekben konkrétan nem kerül szóba Veres János neve, őt a kabinetfőnöke Tóth Viktor képviseli. Természetesen Veresék nem ismerik be azt, hogy ők adták volna a megbízást, de ezt senki nem is várta tőlük. Meglehetősen erőltetett módon úgy próbálják beállítani a dolgot, mintha a Miklós nevű személy kereste volna fel őket, felajánlva nekik azt, hogy kábítószert csempészne az autóba mire ők becsületes, törvénytisztelő állampolgárként értesítették a rendőrséget. Ugye hihető sztori? Persze a balliberális lakájmédia részéről ezzel az erőtlen már-már szánalmas magyarázattal meg van magyarázva a dolog. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

1 komment

Címkék: hírtv mszp fidesz drog szdsz mdf bomba hazug veres bűnöző pénzügyminiszter gengszter robban színesfém balliberális lejáratás célpont borány maffiamódszer

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr100597284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nnn 2008.08.06. 19:56:19

0 az olvasottságod. Látod, a jobboldaliak nem veszik be a magadfajta álszenteket, aki nem mondja ki az igazságot, hanem csak a libbantak nyelvrendszer mentén mer laposan sunnyogni.
süti beállítások módosítása