HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

A kisebbségek is lehetnek rasszisták?

2008.04.16. 10:43 polkorrekt

Magyarországon általában a magyar embereket szokták rasszistázni, ha fel merik emelni szavukat a cigányság és egyéb népcsoportok életvitele, viselkedése és a magyarsághoz való viszonyulása miatt. Természetesen ez tudatos bizonyos körök részéről, hiszen ha már észérvekkel, tényekkel nem tudják megcáfolni a számukra kellemetlen kijelentéseket akkor egyszerűbb rasszizmust kiáltani. Aki cigánybűnözésről mer beszélni azt egyből rasszistának bélyegzik, ahelyett, hogy tényekkel alátámasztott cáfolatot adnának. Lényegében ugyanezt a módszert alkalmazzák a zsidókat, illetve Izrael államot bírálókkal szemben csak ott nem a rasszista, hanem az antiszemita jelzőt aggatják az emberre. Az fel sem merül egyik megmondóember agyában sem, hogy a kisebbségek is lehetnek ám rasszisták. Elég megnézni néhány cigány myvip-es és hasonló közösségi oldalakon található adatlapját és nem ritkán találunk ott a magyarságot sértő, becsmérlő kijelentéseket. Valamelyikük nyíltan kijelenti, hogy utálja a magyarokat, míg a mások arról társalognak, hogy mennek magyar ölni. Ez ellen miért nem emelik fel szavukat a jogvédők? Lefogadom, hogy ha az én adatlapomon szerepelnének hasonló mondatok a cigányokra vagy a zsidókra vonatkozóan, azonnal törölnének az oldalról. Már megint az a fránya kettős mérce. A cigánybandák az utcán miért nem cigányokat támadnak meg és rabolnak ki? Talán azért, mert utálják a magyarokat. A magyarságot rasszistáznak a cigányok és az őket pátyolgató ballib jogvédők miközben mindenki számára világos az, hogy sokkal több bűncselekményt követnek el a cigányok a magyarok kárára, mint fordítva. Azt sem lehet tagadni, hogy sokan nem szeretik a cigányokat, de nem azért mert sötétebb a bőrszínük, hanem a viselkedéskultúrájuk és a bűnöző életmódjuk miatt. Ezt kellene már megérteni kedves (megélhetési) kisebbségi jogvédők. Miért várhatnánk el a  magyaroktól azt, hogy szeressék azokat akik utálják és nem mellesleg kirabolják, terrorizálják, félelemben tartják őket. A rózsadombi libsi jogvédőket be kellene költöztetni egy cigány család mellé, és akkor lehetséges, hogy megváltozna a véleményük a dologról. Kíváncsi lennék ha valamelyik gyermekét megtámadnák  az utcán a kisebbségiek akkor mit éreznének.

Mi magyarok rendszeresen megkapjuk, hogy mennyire antiszemiták vagyunk. Érdemes lenne megfigyelni a zsidóság viszonyulását a magyarsághoz. Több zsidó prominens is elszólta már magát a nyilvánosság előtt érzékelhetővé téve azt, hogy mennyire lenézik a magyarokat. Emlékezzünk csak Landesmann rabbi bőgatyás-fütyülős barackos mondatára vagy szintén érdemes megvizsgálni Korniss Mihály Az Élet és Irodalomban megjelent cikkének egyik mondatát, amelyben a következőket írja: ” mi jobban utálunk titeket, mint ti bennünket”. Természetesen azt nem magyarázta meg, hogy mit ért a ”mi” és a ”ti” alatt”, de sejthető. A magyarság állandó alaptalan rasszistázása sem éppen segíti azt, hogy konfliktusmentesen éljenek egymás mellet a különböző származású emberek. Ki merem jelenteni, hogy az említett kisebbségek sokkal inkább rasszisták, mint a többségi magyar társadalom. Ezt követően feltenném a költő kérdés, hogy a magyarságot érintő kirekesztés és rasszizmus ellen miért nem ágálnak oly hevesen a jogvédők és a média képviselői?

2 komment

Címkék: liberális rasszista kisebbség bőgatya becsmérlő

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr97427919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása