HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

Újabb nemzeti demonstráció a kirekesztő jegyiroda ellen

2008.04.09. 19:05 polkorrekt

Tomcat és a Bombagyár.hu újabb figyelemfelhívó megmozdulást szervez Április 11.-én pénteken 16:30-tól -a Hungarica koncertre jegyet vásárolni akaró magyar lányt lefasisztázó-  Broadway jegyirodánál. Mint tudvalevő hétfőn, az irodához szervezett hazafias flashmob ellen 200-300 "antifasiszta" gyűlt össze, akik megjelenésükkel és akkori egyébként kivételesnek számító létszámfölényükkel azt akarták demonstrálni, hogy ők a "békés többség”. Ezután a balliberális média már-már mámoros állapotban ünnepelte az általuk csak szélsőségeseknek nevezettek felett aratott győzelmüket. Örömteli, hogy Tomcat és társai nem hagyták annyiban a történteket, és a helyükre kívánják tenni a dolgokat. Lefogadom, hogy most több nemzeti érzelmű ember lesz, mint antifa. A tüntetést több nemzeti szerveződésdés,párt,mozgalom is támogatja, egészen pontosan a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda, a Magyarok Világszövetsége budapesti szervezete, a Nemzeti Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Hunnia Mozgalom, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Lelkiismeret '88, a Szent Korona Rádió, a Kuruc.info, illetve számos közéleti személyiség, de a rendezvény megkezdéséig további szervezetek csatlakozása is várható. Bár szokás szerint a hivatásos rettegők nácifasiszta pogromról és egyéb alaptalan dolgokról vizionálnak nyílvánvalóan abból a célból, hogy mozgósítani tudják a tudatlan, könnyen befolyásolható állampolgárokat. Eléggé valószínűsíthető, hogy a ”békés antifák” megpróbálják majd provokálni a hazafias tüntetésen részvevőket elvégre a ballib lakájmédiumoknak szüksége van valamilyen táptalajra ahhoz, hogy a nemzeti érzelmű tábort mocskolják. A Bombagyár.hu-n olvasható felhívásból is látni lehet, hogy ez egy alapvetően békés és erőszakmentes demonstráció lesz a negatív megkülönböztetés, az alaptalan nácizás és fasisztázás és a magyarellenes hisztériakeltés ellen. Így legyen!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr94418780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyari mikulas (törölt) 2008.04.10. 18:58:56

Magyar Tomcat és a magyar Bombagyár.hu újabb figyelemfelhívó magyar megmozdulást szervez Április 11.-én pénteken 16:30-tól -a magyar Hungarica magyar koncertre magyarjegyet vásárolni akaró magyar lányt lefasisztázó- magyar Broadway magyar jegyirodánál. Mint tudvalevő hétfőn, a magyar irodához szervezett magyar hazafias flashmob ellen 200-300 "magyar antifasiszta" gyűlt össze, akik megjelenésükkel és akkori egyébként kivételesnek számító magyar létszámfölényükkel azt akarták demonstrálni, hogy ők a "békés magyar többség”. Ezután a magyar balliberális média már-már mámoros állapotban ünnepelte az általuk csak magyar szélsőségeseknek nevezettek felett aratott magyar győzelmüket. Örömteli, hogy magyar Tomcat és magyar társai nem hagyták annyiban a történteket, és a helyükre kívánják tenni a magyar dolgokat. Lefogadom, hogy most több magyar nemzeti érzelmű magyar ember lesz, mint magyar antifa. A tüntetést több magyar nemzeti szerveződésdés, magyar párt,magyar mozgalom is támogatja, egészen pontosan a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda, a Magyarok Világszövetsége budapesti szervezete, a Nemzeti Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Hunnia Mozgalom, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Lelkiismeret '88, a Szent Korona Rádió, a Kuruc.info, illetve számos magyar közéleti személyiség, de a rendezvény megkezdéséig további magyar szervezetek csatlakozása is várható. Bár magyar szokás szerint a hivatásos magyar rettegők magyar nácifasiszta pogromról és egyéb alaptalan dolgokról vizionálnak nyílvánvalóan abból a célból, hogy mozgósítani tudják a tudatlan, könnyen befolyásolható magyar állampolgárokat. Eléggé valószínűsíthető, hogy a ”békés magyar antifák” megpróbálják majd provokálni a hazafias magyar tüntetésen részvevőket elvégre a magyar ballib lakájmédiumoknak szüksége van valamilyen magyar táptalajra ahhoz, hogy a magyar nemzeti érzelmű tmagyar ábort mocskolják. A magyar Bombagyár.hu-n olvasható magyar felhívásból is látni lehet, hogy ez egy alapvetően békés és erőszakmentes magyar demonstráció lesz a negatív magyar megkülönböztetés, az alaptalan magyar nácizás és magyar fasisztázás és a magyarellenes hisztériakeltés ellen. Így legyen!

süti beállítások módosítása