HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

Gondolatok a homárparádé provokatív mivoltáról

2008.06.30. 13:58 polkorrekt

Előre is elnézést kérek a kedves olvasótól, hogy ennyit foglalkozom az országunk és nemzetünk helyzetére látszólag elenyésző hatást gyakorló homárparádéval, de gyanítom, hogy az esemény közeledtével egyre jobban a mainstream média kereszttüzébe kerül az említett esemény. Bár előző postomban ugyanez a téma volt terítéken és nagyjából leírtam, hogy mit gondolok erről de most más aspektusból közelíteném meg a kérdést.

Várhatóan lesznek olyanok, akik nem tűrik, hogy Budapest történelmi, sokat látott utcáit bemocskolja a felvonuló deviáns exhibicionisták beteges perverziója. Budaházy és Toroczkai meghirdették, hogy Hunnia seregei élén megvédik a fővárost a szégyentől. A várható támadások miatt a felvonulók egy része visszalépett. A balliberális deviancia-védő orgánumok már Árpádsávos nácikról és emberi méltóságuktól megfosztott ”melegekről” vizionálnak, holott a beteges felvonulók maguk provokálják a társadalom egészséges többségi részét. A papi reverendában bőrtangában vonagló, kezében bibliát szorongató véglény minden normális erkölcsi érzékkel rendelkező embernél kicsapja a biztosítékot. Ezt a felvonulók és a felvonulás szervezői fel is használják azon célból, hogy a közvéleményt maguk mellé állítsák. Szó szerint ők provokálják ki maguk ellen a támadásokat az ehhez hasonló keresztény és magyarellenes lépéseikkel. Az idén újdonságként melegházasságokat is köthetnek a felvonulók, ezzel mocskolva be a házasság intézményének szentségét. Az átlagpolgár persze belenéz a TV2 vagy az SZDSZ klub híradójába, és azt kapja az arcába, hogy szegény szerencsétlen békés melegeket a gonosz Árpádsávos nácifasiszták ok nélkül bántották, pedig ők csak békésen vonulgattak. Én személy szerint nem vagyok az erőszak híve, de ilyen esetekben megértem azokat, akik ehhez folyamodnak. Ez a felvonuló az alapvető értékeket gyalázó keresztény és nemzetellenes primitív söpredék megérdemel egy kis kezelést, és akkor talán elgondolkodnak, hogy nem lehet büntetlenül gyalázni a kereszténység és az erkölcs alapvető értékeit.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest szdsz meleg pofon radikális támadás ellenállás deviáns söpredék beteges provokatív magamutogató homárparádé hazafias

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr32546009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása