HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

Zentai Károly ügyének a margójára

2008.05.16. 12:28 polkorrekt

A magyarországi média gyakran foglalkozik a Zentai Károly (Charles Zentai) féle üggyel. A jelenleg Ausztráliában élő 86 éves férfit a jeruzsálemi székhelyű Wiesenthal-központ ”nácivadászai” az Utolsó Esély nevű akció keretében felkutatták, és azzal gyanúsították meg, hogy 1944.-ben Budapesten részt vett egy zsidó fiatalember meggyilkolásában. Időközben előkerült egy tanúkihallgatási jegyzőkönyv, amelyben egykori parancsnoka egyik beosztottjára és nem pedig Zentaira vall a gyilkossággal kapcsolatban. Mindez azonban nem hatotta meg az illetékeseket és ezt figyelmen kívül hagyva, kezdeményezték Zentai kiadatását és Magyarországon való bíróság elé állítását. Érzésem szerint a szóban forgó ügy egyfajta erődemonstráció a zsidóság részéről, amellyel bebizonyítják, hogy mindenkire lecsapnak, akinél felmerül a gyanú, hogy ellenük tett valamikor is. Egy súlyosan beteg idős embert már felesleges a törvény elé citálni főleg akkor, ha a vádak sem állnak túl szilárd talajon.

Érdekes, hogy ugyanazok, akik ezt az idős embert most a bíróság elé citálták, a magyarországi nemzetellenes kommunista diktatúra gyilkosaival szemben már jóval megengedőbbek. A rendszerváltásnak nevezett folyamat óta többször felmerült a kommunista rendszer irányítóinak és kiszolgálóinak felelősségre vonásának, de ezt az egykori bűnösök és azok utódai illetve eszmei örökösei elutasították azzal, hogy ezek az ügyek már elévültek és a ma már idős korban lévő embereket, nem kellene felelősségre vonni. Sajnos ebben az esetben is jelen van az a frányakettős mérce. Vagy talán a zsidók élete többet ér mint egy magyaroké? Nem hinném, hogy azokkal, akik a bolsevik diktatúra idején magyarokat kínoztak meg, gyilkoltak le és internáltak munkatáborokba kesztyűs kézzel kellene bánni. Az összes ilyen vörös gazembert a különösen kegyetlen ÁVÓ-s Bauertől kezdve a pufajkás Horn Gyuláig meg kellene büntetni. Persze, ha reálisan nézzük a dolgokat erre manapság valmi kevés esély van, hiszen a jelenleg a hatalmat bitorló posztkommunista elitnek ez nem áll érdekében. Érthetően nem fogják a saját rokonaikat, eszmei elődeikat és barátaikat felelősségre vonni. Én azért reménykedem, hogy ezek a gyilkos bolsevik férgek egyszerelnyerik méltó büntetésüket.

1 komment

Címkék: mszp magyarország gyurcsány kommunista ávh gyilkos bolsevik bauer brutális bűnös zentai wiesenthal magyarellenes

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr92472376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lll 2008.05.17. 13:15:57

"Vagy talán a zsidók élete többet ér mint egy magyaroké?"

Ott a pont, jól érzed. Felsőbbrendűek, mi gojok csak a szolgáik lehetünk. Örüljél, hogy itt lassabban, visszafogottabban folytatják a felesleges alsórendű népek felszámolását, nem úgy, mint a megszállt Palesztínában, ahol sürgetőbb számukra a feladat.

Egyébként a posztod a felvetés miatt önmagában is náci, antiszemita. A helyedben ügyvédet keresnék ...
süti beállítások módosítása