HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

Kosaras Péter Ákost, a Waffen SS egyenruhás tanárt ért támadásokról

2008.06.06. 12:06 polkorrekt

A cionista politikusok és a médiában jelenlévő szekértolóik többfrontos támadást intéztek Kosaras Péter Ákos ellen. Ő az, akit egy olyan fénykép miatt távolítottak el a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium igazgatóhelyettesi pozíciójából, amin a Waffen SS egyenruhájában volt látható. Az érintett maga is elmondta, hogy katonai hagyományőrzőként öltötte magára a szovjet és az amerikai mellett a németek katonai egyenruháját és nem azonosul a ”náci” eszmékkel. Érdekes módon a szovjet katonai egyenruha miatt nem kárognak a magyarországi médiumok képviselői, holott a vörös hadsereg katonáihoz is rengeteg háborús bűn és vérengzés kötődik. Már megint az a fránya kettős mérce. Közben Kosaras Péter Ákost kisebb huzavona után megválasztották a tordasi általános iskola igazgatójának. Természetesen a ballib média ismét rárepült a témára. Csúsztatásokkal teli riportjaikban úgy próbálják beállítani a dolgot mintha a szülők nagy többsége tiltakozna Kosaras úr kinevezése ellen pedig nem így van. Még Hiller miniszter is megszólalt az ügyben Kosaras Péter Ákos eltávolítását követelve.
Szerintem Hiller és elvbarátai jobban tennék, ha mélyen hallgatnának. Ő és párt illetve elvtársai voltak a gyilkos bolsevik diktatúra funkcionáriusai és támogatói Magyarországon. Így feltenném a költői kérdést, hogy azok, akik egy gyilkos eszme és rendszer támogatói voltak azok miként viselhetnek jelenleg állami pozíciókat Magyarországon. Az a Hiller felel ma a magyar oktatás politikáért, aki a gyilkos kommunista eszme híve volt. Ez az igazi probléma és nem az, ha valaki katonai hagyományőrzőként egyes nemzetek hadseregeinek egyenruháját viseli. Én azt gondolom, hogy Kosaras Péter Ákost szakmai felkészültsége és az eddigi tevékenysége alapján kellene megítélni. Persze kényelmetlen lenne beismerni a ballib médiumoknak, hogy a tanár úr egy kiválóan felkészült, nagytudású ember, akit diákjai tiszteltek és szerettek. Kíváncsi vagyok, hogy a cionista vetés ezúttal beérik e. Láthatóan mindent megtesznek azért, hogy ezt a hazaszerető fiatal tanárt ellehetetlenítsék.

2 komment

Címkék: oktatás mszp botrány hiller támadás kosaras péter ákos katonai egyenruha hagyományörző hazafi

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr15506578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n-n-n (törölt) 2008.06.07. 08:46:07

"Az a Hiller felel ma a magyar oktatás politikáért, aki a gyilkos kommunista eszme híve volt."

Miért a múlt idő? Egyrészt sosem került miatta börtönbe, pedig járt volna neki, másrészt pedig a neoliberalizmus, mely új ideológiájuk, épp olyan gyilkos eszme. Sőt, gyilkosabb. Az összes MSZP-SZDSZ felső- és középvezetésben ténykedő politikusra halálbüntetést kéne a bíróságoknak mér az elmúlt 6 év miatt. Párttagoknál elég lenne a tényleges életfogytiglan.

Természetesen mindkét bagázsnál teljes családi vagyonelkobzással és annak visszaadásával a magyar nemzetnek.

polkorrekt 2008.06.08. 11:26:41

Azért a múlt idő, mert mint te is leírtad a komcsik nagyrésze átvedlett neolibsivé (így Hiller haver is). A neolibsik módszerei pedig azért valamelyest különböznek a komcsikétól bár a céljaik hasonlóak.
süti beállítások módosítása