HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

Közeleg a homárparádé

2008.06.28. 17:18 polkorrekt

Itt a nyár és vele együtt hamarosan megérkezik a hazánk fővárosát bemocskoló és meggyalázó homárparádé. Már-már meglepődtem azon, hogy a "magyar" rendőrség betiltotta ezen agresszív kisebbség provokatív felvonulását, de később helyreállt a világ rendje és nyilván politikai nyomásra  engedélyezték azt. Ez az úgynevezett Meleg Büszkeség Napja, amikor is az agresszív deviáns köcsögök kifestve, lenge ruházatban végigvonulnak Budapest belvárosán miközben egymással nyalakodnak és egyéb a jóízlést és a közerkölcsöt sértő tevékenységeket folytatnak. A kissé markáns jelzőkön ne csodálkozzon a Kedves Olvasó, mert ezekre az eltorzult erkölcsű, beteg emberekre nem tudok jobb jelzőket használni. Mielőtt még homofóbnak és ehhez hasonlónak kiáltanának ki mindenképpen jeleznem kell, hogy bár elítélem, és beteges dolognak tartom azt, ha valaki a saját neméhez vonzódik, de egészen addig különösebben nem irritálnak ezek az emberek, amíg a saját otthonukban a négy fal között élik ki beteges hajlamaikat. Jellemző a mai a neoliberalizmus által eltorzított világunkra, hogy divattá vált ez a fajta természetellenes viselkedési forma, sőt egyenesen büszkék rá és lépten-nyomom kihangsúlyozzák, hogy ők mások. Ezeknek a szerencsétleneknek egy része azt gondolja, hogy attól növekszik az elfogadottságuk a többségi társadalom körében, ha bőrtangában egy kamion platóján, perverz módon vonaglanak egymáson. Közben nem veszik észre, hogy a dolog pont a visszájára sül el és csak még nagyobb ellenszenvet vívnak ki maguknak. Nem véletlen az, hogy a homoszexuálisok normálisabb része ellenzi az efféle magamutogatást, mert tudják, hogy ezzel csak a saját helyzetüket rontják.

Természetesen a felvonulás ily mértékű támogatása mögött a jelenleg a hazánkat irányító idegen körök és itteni kiszolgálóik állnak, ezért nem meglepő módon az 1%-os agresszív törpepárt az SZDSZ és a hozzá kötődő lakájmédiumok nyíltan kiállnak a beteges hajlamú magamutogatók mellett. A már mindenki által ismert szólamokat harsogják a toleranciáról és az emberi jogokról. Persze érthető a SzaDeSZ magatartása hiszen eddig is támogattak mindent ami a normalitással és a magyarság érdekeivel ellentétes és nem mellesleg a bányász béke feneke alatt lévő támogatottságuk miatt szükségük van ezen deviáns söpredék szavazataira. Egyértelmű céljuk az, hogy propagálják, és általánosan elfogadottá tegyék az efféle normálistól eltérő viselkedést ezzel még tovább gyengítve a magyar nemzetet. Nem véletlenül ömlik már a csapból is ez a pusztító másság özön. Főként a fiatalabb korosztályt próbálják behálózni ezzel sajnos nem sikertelenül. Egy normális országban ahol a nemzeti érdekek vannak szem előtt betiltatanák az ilyen és ehhez hasonló a többségi társadalomat megbotránkoztató vonulgatásokat.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: parádé szdsz meleg homár undorító felvonulás deviáns agresszív meleg büszkeség napja beteges hajlam provokatív közerkölcs sértő magamutogató természetellenes

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr64543536

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogocska 2008.06.29. 19:00:49

Már megint vonulnak a melegekIdén is vonulnak a buzik. Közerkölcsöt sértő hacukákban, székes-fővárosunk utcáin. Hirdetik beteg életformájukat, és azt, hogy ők jobbak. És még utána meg vannak sértődve ha a nép nem fogadja el őket. Ilyen viselkedéssel mire…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása