HTML

polkorrekt blog

Napló, társadalomkritika és vélemény a világban és a Magyarországon történő eseményekről, jelenségekről egy fiatalember szemszögéből. Nem a megszokott lagymatag stílusban, hanem szókimondó, a politikai korrektséget nélkülöző formában.

Friss topikok

Linkblog

Újabb tiltakozó akció a Gárda ellen

2008.07.21. 11:01 polkorrekt

Javában tart az ilyenkor megszokott nyári uborkaszezon. Az ország (félre)vezetői jól ”megérdemelt” szabadságukat töltik bár én magam is szívesen elküldeném őket vakációzni jó messzire, de mindenképpen olyan helyre ahonnan nem jönnének vissza. A kevés politikai történés lehetőséget ad arra bizonyos köröknek, hogy felhívják magukra a média figyelmét és ismét fasisztaveszéllyel riogassanak. A Magyar Gárda elleni tiltakozásul Tükröt Tartási Mozgalmat indítottak ”értelmiségiek”, akik levágott, szőkére festett hajjal tiltakoznak az ”erőszak” és a ”cigányellenesség” ellen. Sokat gondolkodhattak szegények mire kitalálták a tiltakozás ezen módját. Az ilyen akciókban résztvevő magukat ”értelmiségieknek” nevezők nem mások, mint a balliberális oldal lakájai, akik néhány zsíros tanácsadói vagy szakértői munkáért cserébe hűen szolgálják gazdáikat a nevüket adva az ehhez hasonló szánalmas és nevetséges akciókhoz is. A kezdeményezés elindítója egy Szécsi Magda nevű művész, aki már új Auschwitz felépítéséről és elégetett emberi testekről vizionál. Pofátlanul azt állítja, hogy 1 millió magyar rendszeresen cigányokat ver, gyilkol, megaláz, félelemben és nyomorban tart. Érdekes mintha ez fordítva történne, de nyilván a Rózsadombról ez nem látszik. Jogosan merül fel a kérdés ez az ember szimplán ilyen hülye és tájékozatlan vagy tudatosan ferdíti el a valóságot? A kedves lakájértelmiségieknek tényleg le kellene költözni valamelyik erősen cigányfertőzött faluba ahol nyugodtan pátyolgathatnák védenceiket. Ha egyáltalán túlélnék, akkor biztosan megváltozna a véleményük a témáról.

A ballib oldalnak úgy kellenek az ilyen kezdeményezések, mint egy falat kenyér, hiszen ez maradt az utolsó ütőkártyájuk, ami bár az idők során megkopott, de van még néhány olyan rétege a társadalomnak, aki gond nélkül elhiszi azt, hogy itt bizony nácifasiszta diktatúra készül. Szerencsére az emberek nagy része már nem vevő az effajta mesterségesen generált félelemkeltésre. A magyarok nagy része pártállástól függetlenül, tapasztalati alapon nem kedveli a cigányokat.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz szdsz nyár cigány liberális uborkaszezon értelmiség magyar gárda rettegés lakáj félelemkeltés

A bejegyzés trackback címe:

https://polkorrekt.blog.hu/api/trackback/id/tr30577744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása